Over Dulani

Hi !
Ik ben Sarah, een ambitieuze onderneemster met een grote passie voor mode en marketing. Deze passie is mede vormgegeven door mijn achtergrond in fashion en ondernemen.
In 2013 startte ons Dulani avontuur en mochten wij onze eerste klanten ontvangen in ons winkeltje in Hasselt. Vrijwel onmiddellijk startte we toen als pionier ook een webshop waar we toen een deel van onze collectie op presenteerde.
6 jaar later, hebben wij wegens groot succes geïnvesteerd in een grotere winkel in Hasselt. Niet alleen de winkel, maar ook het logo en de webshop werden toen in een nieuw & stijlvol jasje gestoken…
Vooral de vernieuwde webshop bleek jullie een enorme boost te geven om massaal online bij ons te shoppen.

In 2020/2021 kwamen we met z'n allen in de macht van het COVID-19 virus, hierdoor waren wij genoodzaakt om 100% te focussen op onze online verkoop.
Door het vertrouwen van onze klanten bleef de online verkoop sterk groeien. Dit alles heeft ons toen doen beslissen om enkel nog online te verkopen.
Dulani is vandaag een succesvolle online webshop met de nieuwste musthaves en trendy eye-catchers voor jouw garderobe.
Dagelijks speuren wij binnen– en buitenland af voor de allertofste fashion items die geïnspireerd zijn op de trends van bloggers en designers.
Onze webshop bestaat vooral uit betaalbare kleding maar ook accessoires om je outfit compleet te maken kan je bij ons terugvinden. Ons doel is om vrouwen zich goed en zelfzeker in hun vel te laten voelen.
Wij hebben zowat de grootste collectie broeken van het merk Toxik3. Steeds meer klanten raken overtuigd van de het aangename draagcomfort van onze broeken.
Wekelijks hebben wij nieuwe collectie voor u klaarstaan of worden er maten aangevuld dus regelmatig eens een kijkje komen nemen is aangeraden !

Wil jij niks missen en op de hoogte gehouden worden van de laatste trends en items? Volg ons dan op Facebook, Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Kom je graag met mij in contact ?
Stuur mij dan gerust een mailtje via info@dulani.be

Veel shopplezier !